Ön éppen a(z)webáruházát böngészi

Önkormányzatok


Miért érdemes csatlakoznia az Önkormányzatoknak
a Magyar Termék Beszerzési Társuláshoz

     A MaTeBeT értékesítési hálózata egyszerre képviseli a gazdasági hatékonyság és a társadalmi felelősség eszméit. Éppen ezért legfontosabb partnereink az önkormányzatok, hiszen a helyi gazdaságok és szociális viszonyok ismerete nélkülözhetetlen stratégiánk valódi sikeréhez.
Kérem legyünk Partnerek aközös beszerzésben, közfoglalkoztatásban, a közfoglalkoztatás által létrehozott termékek termelésében , gazdálkodások elindításában, értékesítésében , szociális intézmények ellátásában, szociális rendszer kialakításában
 Segítsen számba venni településének meghatározó szereplőit, a gazdák és termelők, forgalmazók és szolgáltatók hálózatát,szabad termelési területeket, gazdálkodásra alkalmas épületeket és erősítsük közös erővel tovább az együttműködést!
Különleges helyzetéből adódóan egy Önkormányzat nem csupán tájékoztatni tudja a Magyar Termék Kártya lehetőségeiről a lakosságot, de mélyebb rálátással bírva a helyi működésre a MaTeBeT jövendő partnereinek kiválasztásában is kivételes képességekkel rendelkezik. Kérjük támogassa a hálózatunkhoz való csatlakozásban az arra legérdemesebb boltokat, éttermeket, szolgáltatókat, valamint a magyar termék gyártó cégeket, szövetkezeteket, tenyésztőket, gazdaságokat, kistermelőket és őstermelőket! Fedezze fel kezdeményezésünkben a kivételes lehetőséget, kezeljük összefüggően a gazdasági és közösségi problémákat!

Az önkormányzatoknak járó Szövetkezeti összefogás  (város, település) kártya mindemellett kiválóan alkalmas hosszú távon is szociális támogatások, közmunkadíjak Magyar Termék vásárlással történő kiegyenlítésére, mivel közvetlenül a termelőtől történő vásárlással a legolcsóbb beszerzési forrást teszi elérhetővé. A vásárlások nyilvántartásával a megtakarítások mértéke is kimutatható, a támogatás hatékonysága is könnyen mérhetővé válik. A naprakész informatikai rendszernek köszönhetően emellett a különböző kedvezmények, a rászorulók egyéni szükségleteinek megfelelően, teljesen személyre szabhatók, akár konkrét áruk vagy árufajták vásárlásának tiltásával vagy engedélyezésével. A helyi közösségek önállóságának biztosítása érdekében a Szövetkezeti összefogás ( városi ,település )kártyát elfogadó üzletek kiválasztása is az önkormányzat hatásköre. A Szövetkezeti összefogás kártya az Önök önkormányzata a rászorultaknak nyújthat segítséget, hogy olcsóbban juthassanak hozzá magyar termékekhez. Az egyes családoknak ez akár évi 100-150 ezer Ft értékű megtakarítást, élelmiszer-juttatást is jelenthet.  

Célunk, hogy a gazdasági önállóság céljával karöltve minden önkormányzat támogassa a lokális közösségeket, termtsünk közösen termelő munkahelyeket  és a helyi előállított termékek forgalmazását. Csatlakozzon az Önök Önkormányzata is
a Magyar Termék Kereskedőház hálózatához!

 További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!
info@magyartermekkereskedohaz.hu
  

        
10